Avokado Dünyası Çağla! Çağla B, C ve E vitaminleri, protein, demir, kalsiyum, fosfor, magnezyum, potasyum ve selenyum açısından çok zengindir. Zeytinyağının da içerdiği tekli yağ asitlerine de sahiptir.

Tabi ki bu yararlarından faydalanabilmek için arada bir tüketmek yeterli olmayacaktır. Haftada bir kere düzenli tüketilmesi sonucu bu sağlıklı etkileri görebiliriz.

Dip Not:Çağla hem meyve olarak çiğ tüketilir, hem de mayhoş tadı ile tencere yemeklerine ve salatalara çok yakışır. Bazı yörelerde salamurası, hatta turşusu bile yapılır.

İncelemeler

Henüz inceleme yapılmadı.

“Çağla (500 Gr)” için yorum yapan ilk kişi siz olun

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir