Dalından > En Doğalından > Serap Mecek
Keçi Boynuzu Çayı
35,00₺
Fotoğraflarımızdaki ürünlerimizin boyları ve şekilleri irili ufaklı olarak mevsime göre değişkenlik göstermektedir.
... kişi şuanda bu ürünü inceliyor
Keçiboynuzu çayı iki farklı şekilde hazırlanır. Demleme şeklinde yapılan ilk tarifte, 4 – 5 adet yıkanmış keçiboynuzu 1 litre kaynamış suya atılarak 45 dakika bekletilir. Eğer keçiboynuzları suya parçalanarak atılırsa, 20 dakika beklenmesi yeterlidir. Keçiboynuzu çayının diğer bir hazırlama yöntemi ise haşlama yöntemidir. Kaynamakta olan yarım litre suya 5 adet keçiboynuzu atılarak, kısık ateşte 10 dakika kaynatılır. Sonrasında süzülerek sıcak ya da soğuk olarak içilir.
Değerlendirmeler
Henüz yorum yok